Noticies

2 Set 2014

20es Jornades Gastronòmiques del Bolet

Per celebrar el vintè aniversari, els restaurants oferiran aquells plats que més èxit han tingut en edicions anteriors. El Consell Comarcal confia arribar als 2000 comensals. Són les jornades gastronòmiques més importants de Catalunya en quant al nombre de menús servits. Inici de la campanya de les 20es Jornades Gastronòmiques del Bolet de l’Alta Ribagorça

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça començarà aquesta setmana la difusió d’aquestes Jornades Gastronòmiques que se celebraran durant tot el mes d’octubre a la comarca pirinenca. Les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça, en les quals enguany participaran 13 restaurants, són les més importants que es realitzen a Catalunya pel que fa al nombre de menús servits i, segons Josep Lluis Farrero, conseller de turisme del Consell Comarcal “esperem poder arribar aquest any als 2000 comensals, donat que intentarem fer un esforç en la difusió ja que és molt important per a nosaltres poder celebrar la vintena edició”.

En cadascun dels restaurants participants s’ofereixen menús que tenen “el bolet” com el seu producte principal. L’objectiu de les Jornades segons ha comentat Josep Luis Farrero, és “oferir tant als ribagorçans com als visitants de la comarca una oferta gastronòmica caracteritzada per la gran qualitat dels menús, fet que ens permet desestacionalitzar el turisme i que ajuden a posar en valor el bolet com un element vertebrador de la nostra comarca”.

Com a novetat per celebrar aquests 20 anys, els restaurants participants han escollit aquells plats que més èxit i acceptació han tingut en les Jornades anteriors. També s’està elaborant un opuscle amb els bolets més característics de la comarca que s’entregarà als comensals de les Jornades.

En aquesta edició participaran els següents restaurants: Casa Peiró, El Remei, la Granja, Les Cumbres, el Restaurant Manantial, l’Asador Vasco Sidreria Karpanta, el Cotori, El Ventador, Villa Maria, L’Aüt, el Casós, Casa Joanot i el Restaurant El Fai. D’altra banda, tots els menús inclouen una degustació d’olis Oleaurum, una copa de cava, aigua de Caldes i Ratafia dels Raiers.Les Jornades començaran el cap de setmana del 3 al 5 d’octubre i finalitzaran el cap de setmana del 31 al 2 de novembre.

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com