Concurs #ViuElPontDeSuert

Concurs Fotogràfic Instagram #ViuElPontDeSuert

 

Clica aquí per seguir el concurs!

 

El paisatge dels Pirineus, la Cultura Romànica i Fallaira, els Esports tant d’aventura com familiars, la Natura amb la seva fauna i flora, la Gastronomia popular, el Comerç d’una cruïlla de valls, són algunes de les meravelles que ens envolten….

Som al Pont de Suert!

I ens agradaria que ens ajudessis a mostrar-lo.

Per això t’animem a que comparteixis les teves fotos i participis al nostre concurs fotogràfic a Instagram #ViuElPontDeSuert

Qui pot participar

Podrà participar a la present promoció qualsevol persona física resident a Espanya, que posseeixi un compte en Instagram i que durant el període de validesa de la present campanya, participi en l’acció segons es proposa en els termes descrits en aquestes bases i que respecti les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/). No podran optar a premi els membres de la Junta de l’Associació de Comerciants i Empresaris del Pont de Suert ni els membres dels jurat.

Temàtica

La temàtica del concurs és el nostre Pont de Suert amb relació a la Cultura, l’Esport, la Natura, la Gastronomia i el Comerç.

Procediment

El procediment és el següent:


a. Segueix el nostre compte d’Instagram @ViuElPontDeSuert
b. Puja a Instagram una foto que hagis fet al Pont de Suert amb el Hashtag #ViuElPontDeSuert i indica la seva localització.


En el moment de pujar la foto, el teu perfil d’Instagram ha de ser públic. Recorda que si tens un perfil d’Instagram privat, és privat i per tant tècnicament ja no podras accedir a la promoció.

Has d’escriure el hashtag del concurs en el mateix moment de pujar la foto a Instagram. És a dir, no es pot editar la foto per afegir el hashtag a posteriori, per exemple, editant el propi comentari per afegir el hashtag, o afegir-lo en un nou comentari a la foto.

Tant sols s’acceptaran imatges publicades des de Instagram que hagin sigut etiquetades correctament segons el procediment anteriorment descrit.

Cada participant pot presentar tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs.

Cada participant pot participar per totes les temàtiques del concurs.

Han de ser fotos contemporànies que reflèxin el Pont de Suert actual.

Les fotos poden haver estat realitzades abans de l’inici del concurs.

Les fotos han de ser originals del concursant.

Premis

Es donaran 5 primers premis entre les fotos seleccionades per les categories de Cultura, Esport, Natura, Gastronomia i Comerç.

Cada primer premi consistirà en un val de 100€ que donarà l’Associació per gastar als comerços de l’Associació.

Es donaran 5 segons premis entre les fotos seleccionades per les categories de Cultura, Esport, Natura, Gastronomia i Comerç.

Cada segon premi consistirà en 50€ que donarà l’Ajuntament.

Els premis se seleccionaran a través de jurant de 3 membres, consistents en un representant l’Associació, un representant l’Ajuntament, i un tercer membre de reputat reconeixement al territori com es en Manel Pueyo.

Cada participant podrà optar a un màxim de 2 premis.

Vigència del concurs

El concurs és vàlid per a totes les fotos pujades entre el 23 de Juny i el 22 d’agost.

Cessió de les fotografies

La presentació al concurs atorga la cessió d’ús de les fotografies per usos promocionals del territori excloent qualsevol ús comercial directe a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pont de Suert i al Ajuntament de Pont de Suert, fent menció de l’autor de la fotografia.

Comunicació dels guanyadors

L’Associació es posarà en contacte amb els guanyadors a través de Instagram, deixant un comentari a la foto guanyadora, i/o per les vies al seu abast que consideri oportunes.
L’Associació donarà a conèixer el guanyador en un termini d’una setmana una vegada hagi conclòs la campanya. En cas d’impossibilitat manifesta per contactar amb el guanyador en el termini de 15 dies, l’Associació quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i podrà triar a un altre guanyador.

 

Clica aquí per seguir el concurs!

 

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com