Noticies

28 oct. 2014

Els hotelers de la comarca vendran packs turístics forfets de Boí-Taull

(Font: El Segre) El consell comarcal de l’Alta Ribagorça ha tancat un acord amb els establiments turístics de la comarca perquè puguin accedir a forfets de l’estació per tal de crear d’aquesta manera paquets turístics amb el forfet.

L’estació d’esquí ja ha comunicat que la temporada s’iniciarà el 22 de novembre i finalitzarà el 6 d’abril i que les perspectives són molt bones. Tot i així, el complex està pendent d’arribar a un acord amb la Generalitat per trobar una fórmula de col·laboració publicoprivada que permeti obrir l’estació amb finançament mixt en una reunió que està prevista se celebri la setmana vinent. No obstant, el funcionament de l’estació aquesta temporada està garantit.

Acord pels preus
D’altra banda, el consell i Boí Taüll han arribat a un acord també sobre els preus dels forfets de l’estació de la temporada 2014/2015 per als veïns de la comarca. Així doncs, el preu és de 175 euros per als adults (empadronats abans del 31 de desembre de 2010) i de 140 euros per als estudiants que estiguin matriculats en un centre d’ensenyament de la comarca.

Totes les persones interessades a adquirir un forfet poden sol·licitar-lo al consell comarcal de 8 del matí a 3 de la tarda fins el 5/11/2014.

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com