Esports

El Pont de Suert

El Pont de Suert un destí  esportiu

El Pont de Suert és el lloc ideal per a la pràctica de tot tipus d’esport degut a les nombroses instal·lacions esportives que posseeix i el seu magnífic entorn natural, que el converteix en un destí privilegiat per a la pràctica d’esports a l’aire lliure.

El Pont de Suert ha estat guardonat amb el premi Villa Europea del Deporte 2012 per la seva excel·lent gestió en matèria esportiva. És una de les 16 localitats escollides a tota Europa per ACES (Asociación de Capitales Europeas del Deporte), per a la categoria de municipis de menys  de 25.000 habitants.

Alguns dels esports que es poden fer en les immediacions són: Senderisme, escalada, vies ferrades, descens de barrancs, raquetes de neu, esquí, alpinisme, bicicleta de muntanya, bicicleta de carretera, córrer per muntanya, ràfting, piragüisme, etc.

Alguns dels esdeveniments que es realitzen són: Cursa de muntanya de La Faiada, Caminada Carenes, Triatló del Pont de Suert, Milla Urbana, Miniolimpiada, Campus esportius, etc.

Els equipaments esportius del municipi són: Piscina municipal coberta, Poliesportiu, Pista d’atletisme, Camp de futbol, Pista poliesportiva, rocòdrom, etc.

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com