Noticies

15 maig 2013

FIRA GUST A EL PONT DE SUERT 18-05-13

L’Ajuntament del Pont de Suert i l’Associació Artesans del Gust organitzen la primera edició de FIRA GUST, un esdeveniment comercial i gastronòmic que se celebrarà al Pont de Suert el dissabte 18 de maig de 2013 i que està protagonitzat pels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.

ÀREA COMERCIAL
c/ Camp de la Vila
10-20h Mostra i mercat de productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat
17h Concurs de recol·lecció de bolets. Premis:
– a la millor presentació de panera
– a la panera de major pes
20h
– Sorteig d’un magnífic lot de productes agroalimentaris.
– Sorteig d’un dinar per a dues persones al restaurant que escolliu: Villa Maria, Casa Prades o Can Costa.
Cal que les persones que hi vulgueu participar ompliu el full que trobareu amb els tiquets degustació i el dipositeu durant tota la jornada a la bústia instal·lada al Punt d’Informació de la Fira.

ÀREA DE RESTAURACIÓ
Plaça del Mercadal
Des de les 10h
Tastets lliures: Trieu els vostres tastets i assaboriu-los a l’espai de restauració “Muntanyetes de sabors”, a la plaça del Mercadal.
12.30-13.30h Tastet guiat – TASTET D’OLIS
A càrrec de Peccatum 7
19-20h Tastet guiat – CATA DE VI
A càrrec dels cellers Mas de la Caçadora i Solà Classic Els tastets guiats són gratuïts i tenen les places limitades. Podeu reservar-los al Punt d’Informació de la Fira.

ÀREA TÈCNICA
Plaça del Carrer Canaleta
Temàtica 2013: els bolets
11h Inauguració de Fira GUST
11.15h Presentació de l’Associació Artesans del Gust
11.30 – 12.30h Taula Rodona “Com conservar i cuinar els bolets de primavera”.
17-18h Jornada Tècnica “Els productes agroalimentaris de proximitat”. A càrrec de la Sra. Roser Montero, Tècnica del DAAM
18-19h Tallers simultanis de cuina infantil: – “Piruletes de bolets i xocolata” A càrrec de la Sra. Cristina Prades, del Restaurant Casa Prades – “Decoració de galetes” A càrrec de la Sra. Pilar Amat, del Forn Codina
Les jornades i els tallers són gratuïts i tenen les places limitades. Podeu reservar-les al Punt d’informació de la Fira.

FI DE FIRA
Plaça del Mercadal
A partir de les 20h
Espai festiu de trobada entre productors, restauradors, visitants i organitzadors una vegada finalitzi la fira, amb música, tapes i begudes. Si teniu ganes de passar-ho bé us esperem a la gran festa final.

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com