Noticies

30 jul. 2015

Impulsen la creació d’un centre comercial a cel obert al Pont de Suert

Font: LaManyana (Nuria Castells) El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, l’alcalde del Pont de Suert, José Antonio Troguet, i el president de l’Associació de comerciants i empresaris del Pont de Suert, Marc Latorre, van signar ahir els convenis de dinamització per impulsar el projecte de centre comercial a cel obert de la ciutat.
Una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupacióen matèria de comerç és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials que contribueixen a la renovació de l’activitat comercial, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col·laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans. L’objectiu d’aquest programa és donar suport als ajuntaments i les associacionsde comerciants de Catalunya per la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obertde Catalunya (CCCO).

De la seva banda, l’Ajuntament de Pont de Suert treballa per donar suport al sector comercial del municipi, per a seguir treballant intensament per a la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert a la ciutat.
L’Associació de comerciants i empresaris del Pont de Suert porta a terme aquest projecte. El Pla d’actuació 2015 de l’Associació de comerciants i empresaris del Pont de Suert contempla entre d’altres actuacions productes de comunicació de l’oferta, un director comercial, l’horari comercial conjunt i unificat, la campanya de
suport al comerç i el desenvolupament del web, entre d’altres

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com