Directori

Piscines Termals Exteriors

Balneari Caldes de Boí

A 1.500 metres d’alçada, i envoltat de paratges espectaculars, llacs, rius i salts d’aigua es troba el Balneari de Caldes de Boí.

Amb 37 manantials d’aigües mineromedicionals (de dèbil mineralització, alcalines, clorurades, sulfatades, fluorades, sòdiques, toves, fredes i hipertermals, i temperatures que oscil·len entre els 4 ºC i els 56 ºC) esdevé un lloc únic tant per a amants de la natura com per aquells que busquen el benestar personal i tractaments exclusius i  d’autèntica qualitat.

Les propietats terapèutiques de les aigües de Caldes de Boí esdevenen idònies per tractaments per a adults i infants tals com: afeccions dermatològiques, psoriasis,  reumatismes, aparell circulatori, aparell urinari, sistema digestiu, sistema nerviós i estres. Tots els tractament realitzats sota un rigorós control mèdic. Els  massatges es poden gaudir en les diferents tècniques tals com Ayurveda, Shiat-su, Tailandés,  Trautwein, Dutxa Vichy, Reflexologia o Quiromassatges relaxants i esportius.

Els tractaments de bellesa també tenen un protagonisme especial a Caldes de Boi doncs contem amb professionals amb prestigi aplicant les més actuals i novedoses tècniques en l´àmbit de la messoteràpia i teràpia neural.

Hi trobem 2 tipus d’allotjament, com son l’Hotel Manantial (4 estrelles) i l’Hotel Caldes (3 estrelles). Tos dos hotels tenen accés tant al Centre Termal com a les piscines exteriors d’aigua termals.

Amb 3 restaurants de diferents menús i preus,  donem resposta a totes les necessitats dels clients dels hotel i també dels visitants que volen conèixer l’entorn i els manantials que brollen a l’exterior del Balneari.

Espais ideals per a famílies, grups i individuals.

 

Persona de contacte
Marta Pardo (Responsable Comercial)O

C/Afores s/n
25528 Caldes de Boí
Alta Ribagorça (Lleida)

E-mail: info@caldesdeboi.com

www.caldesdeboi.com

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com