Directori

La Era de Navarri

L’Era de Navarri és una antiga casa fortificada que data del segle XVI, situada a la plaça major del poble de Bonansa a l’Alta Ribagorça Aragonesa.

La casa i els seus edificis annexos estan disposats al voltant de l’Era, pati obert on antigament es realitzaven tasques agrícoles i ramaderes com la batuda dels cereals.

Al costat de l’era, la casa també disposava de petits tallers de ferreria i fusteria que hem rehabilitat com apartaments.

Actualment l’Era s’ha convertit en jardí d’ús comú amb barbacoa i mobles de jardí.

Apartament La Fusteria: Taller situat a la planta baixa de la casa al costat de l’Era on es realitzaven els treballs de fusteria. Apartament amb capacitat per a 4-6 persones que disposa de 2 habitacions dobles i un bany amb dutxa.

 

Apartament La Alcoba: Gran sala que antigament s’utilitzava com alcova o dormitori principal de la casa que conserva en els seus finestres els característics “festejadors” amb vistes ala Plaça. Apartament situat a la 2 ª planta de la casa amb capacitat per a 2-4 persones amb una habitació triple i bany.

 

Habitació La Ferreria: habitació doble, situada a la planta baixa al costat de l’Era, estava dedicada antigament a treballs de ferreria, fabricació i reparació de les eines de conreu i ferratge de cavalls.

Activitats / Productes / Serveis
Apartaments de Turisme Rural

Persona de contacte
Silvia Pons

C/ La Plaça s/n
22486 BONANSA
Alta Ribagorça

GPS: 42.427097 , 0.667638

Mòbil: 649015908
E-mail: info@laeradenavarri.com

www.laeradenavarri.com

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com