Noticies

30 oct. 2014

Segell per establiments especialitzats en senderisme i cicloturisme

L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme, amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme, està implementant a les comarques de Lleida el projecte Benvinguts!, una iniciativa que acreditarà d’una manera específica els allotjaments que volen acollir senderistes i cicloturistes.

La motivació principal del projecte Benvinguts! és superar les expectatives dels clients i donar-los el millor acolliment. Per aquest motiu el projecte pretén identificar mitjançant les acreditacions corresponents aquells allotjaments que disposen d’un conjunt de serveis que s’adeqüin als practicants de senderisme i de cicloturisme.

El benefici de l’acreditació Benvinguts! és doble: per als usuaris, que trobaran un allotjament amb una oferta que afavoreix la pràctica de la seva activitat preferida, i per als allotjaments, un procés que els ajudarà a posicionar-se i destacar dins d’un sector molt competitiu.

Tant el senderisme com el cicloturisme són dues de les activitats de turisme actiu que cada vegada es practiquen més en el conjunt de la demarcació de Lleida.

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com