Noticies

3 oct. 2014

Tret de sortida de les XX Jornades del Bolet de l’Alta Ribagorça

Judit Comes, especialista en decoració gastronòmica, medalla dor d’or de la Copa del Món de Gastronomia i campiona d’Europa de Talla Vegetal ha donat el tret de sortida de les 20es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça que es duran a terme durant tot el mes d’octubre a 13 restaurants de la comarca (de l’3 d’octubre al 2 de novembre). Es preveu per aquest any arribar als 2.000 comensals.

Per celebrar aquests 20 anys, els restaurants participants han escollit aquells plats que més èxit i acceptació han tingut a les Jornades anteriors. També s’ha elaborat un opuscle amb els bolets més característics de la comarca que s’entregaràn als comensals de les Jornades.

En aquesta edició participaran els següents restaurants: Casa Peiró, El Remei, La Granja, Les Cumbres, Manantial, Asador Vasco Sidreria Karpanta, Cotori, Ventador, Villa Maria, L’Aüt, Casós, Casa Joanot i el El Fai.A més a més, tots els menús inclouen una degustació d’olis Oleaurum, una copa de cava, aigua de Caldes de Boí i Ratafia dels Raiers.

 

 

Facebook

Disseny i desenvolupament jambuling.com